Sean Penn sa nebojí nakrúcať na Ukrajine

SeanPenn resizeHollywoodska hviezda Sean Penn sa vo štvrtok objavil na vládnej tlačovej konferencii, ktorú usporiadali v Kyjeve kvôli ruskej invázii. Už od vlaňajšieho novembra tu, držiteľ dvoch Oscarov, nakrúca dokumentárny film o konflikte oboch krajín. Ukrajinskí predstavitelia oceňujú jeho snahu a odvahu. Preukázal podľa nich väčšiu guráž ako mnohí západní lídri.

Vo štvrtok (24. februára) navštívil úrady ukrajinskej vlády a hovoril s niekoľkými vojenskými predstaviteľmi. Stretol sa tiež s prezidentom Zelenským, ktorý schôdzku zdokumentoval na Instagrame: „Čím viac ľudí sa dozvie o vojne na Ukrajine, tým väčšia pravdepodobnosť bude, že Rusko zastavíme“, komentoval stretnutie ukrajinský prezident.

Sean Penn, ktorý už niekoľko mesiacov nakrúca o ukrajinsko-ruskom konflikte, pristál v Kyjeve v pondelok, teda ešte pred začatím invázie. Podľa vlastných slov teraz zo zeme odlietať nebude. Podľa toho, čo ukrajinskí predstavitelia uverejnili na sociálnych sieťach, sú vládni činitelia veľmi vďační, že Penn je momentálne na Ukrajine. „Sean Penn patrí medzi tých ľudí, ktorí podporujú Ukrajinu. Naša krajina je mu vďačná za to, že preukázal toľko odvahy a cti“ dal sa počuť jeden z ukrajinských vojenských lídrov.

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.