Najúspešnejšia Třeštíkovej Katka

Asociácia slovenských filmových klubov (ASFK) uzatvorila svoj úspešný distribučný rok krásnym číslom návštevnosti jedného zo svojich kľúčových titulov. Dokumentárny film Katka Heleny Třeštíkovej videlo neuveriteľných takmer 21 tisíc divákov!
Tento autentický príbeh, zaznamenaný režisérkinou obľúbenou časozbernou metódou, zaujal publikum vo všetkých väčších mestách na Slovensku, ale i v malých kinách a kluboch. Svojou témou pritiahol množstvo študentov stredných škôl na školské predstavenia. Film rekordnou návštevnosťou predstihol Papierové Hlavy Dušana Hanáka (vyše 17 tisíc divákov) i Slepé lásky Juraja Lehotského (s vyše 13 tisíc divákmi)

ASFK v roku 2010 priniesla do slovenských kín a klubov 31 premiér celovečerných filmov z celého sveta a dve krátke súčasné slovenské snímky. To najlepšie zo súčasnej, zväčša európskej kinematografie videli diváci v 44 filmových kluboch po celom Slovensku, ktoré ASFK momentálne združuje.

Aktuálne premiéry, ktorými štartujeme rok 2011 nájdete:
http://www.asfk.sk/servis-pre-media

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.