Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatkách (USA, 2023)

The Hunger Games The Ballad of Songbirds and SnakesThe Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes
Akčný / Dobrodružný / Sci-Fi, 157 minút
Réžia: Francis Lawrence. Scenár: Michael Arndt (podľa knihy Suzanne Collins). Hudba: James Newton Howard. Strih: Mark Yoshikawa. Hrajú: Tom Blyth, Rachel Zegler, Peter Dinklage, Viola Davis, Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Laurel Marsden, Ashley Liao, Mackenzie Lansing, Knox Gibson
Slovenská premiéra: 16. novembra 2023
Začínajú desiate Hry o život. Pre osemnásťročného Coriolana Snowa znamenajú jedinečnú príležitosť ako zažiariť v úlohe mentora jedného z vyvolených. Tvrdo drel, aby dokázal naplno využiť svoj šarm, znalosti a zručnosti, ktoré môžu doviesť vyvoleného k víťazstvu. Bohužiaľ, šťastena mu nie je naklonená. Dostane ponižujúcu úlohu - viesť najväčšieho outsidera z chudobného Dvanásteho obvodu. Dievčina menom Lucy Gray však publikum uchváti a Coriolanus vycíti svoju šancu. Aj v ňom začínajú prebúdzať city a on sa bude musieť rozhodnúť, či bude dodržiavať pravidlá alebo sa bude riadiť pudom sebazáchovy, ktorý mu radí niečo iné. V aréne bude prebiehať boj na život a na smrť a už čoskoro sa ukáže, kto je nevinné vtáča a kto had, čakajúci na svoju príležitosť zaútočiť.
Foto: Forum Film SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.