Nevinný (Francúzsko, 2022)

LInnocentL’Innocent
Komédia / Krimi / Romantický, 99 minút
Réžia: Louis Garrel. Scenár: Louis Garrel, Tanguy Viel. Kamera: Julien Poupard. Hudba: Grégoire Hetzel. Hrajú: Louis Garrel, Roschdy Zem, Anouk Grinberg, Noémie Merlant, Léa Wiazemsky, Manda Touré, Jean-Claude Pautot, Yanisse Kebbab, Olga Amelchenko, Romain Blachier, Zorah Ait Maten, Jean-Claude Bolle-Reddat, Joséphine Caraballo, Véronique Kapoyan, Florent Masarin, Franck Gonzales, Jean-Mickaël Bricard, Sylvain Longo, René Palomba, Pascal Sighrouchni, Laëtitia Clément, Thomas Rortais, Côme Thieulin, Mattéo Rozier, Zeyaelddin Seyed Saleh, Shahriar Sadrolashrafi
Slovenská premiéra: 10. augusta 2023
Komediálny thriller, v ktorom sa Louis Garrel, hlavný herec a zároveň režisér, inšpiroval vlastným životom. Keď sa Abel dozvie, že jeho matka sa chce vydať za muža zatvoreného vo väzení, spanikári. Za pomoci svojej najlepšej kamarátky Clémence sa ju pokúsi ochrániť, nech sa deje čokoľvek. Chvíľa, keď sa s novým nevlastným otcom Michelom zoznámi, ho však prinúti zamyslieť sa a možno aj zmeniť názor.
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.