Malá morská víla (USA, 2023)

The Little MermaidThe Little Mermaid
Dobrodružný / Rodinný / Fantasy, 135 minút
Réžia: Rob Marshall. Scenár: Jane Goldman, David Magee (podľa poviedky Hansa Christiana Andersena). Kamera: Dion Beebe. Strih: Wyatt Smit. Hudba: Alan Menken, Lin-Manuel Miranda. Hrajú: Halle Bailey, Melissa McCarthy, Jacob Tremblay, Javier Bardem, Daveed Diggs, Awkwafina, Jonah Hauer-King, Noma Dumezweni, Lorena Andrea, Lin-Manuel Miranda, Jessica Alexander, Emily Coates, Jude Akuwudike
Slovenská premiéra: 25. mája 2023
Malá morská víla je obľúbený rozprávkový príbeh Ariel, krásnej a temperamentnej mladej morskej víly s túžbou po dobrodružstve. Najmladšia z dcér kráľa Tritona a zároveň najodvážnejšia Ariel sa túži dozvedieť viac o svete mimo oceánu a počas návštevy hladiny sa zamiluje do temperamentného princa Erika. Hoci morské panny majú zakázané komunikovať s ľuďmi, Ariel nasleduje svoje srdce a uzavrie dohodu so zlou morskou čarodejnicou Ursulou, ktorá jej dá šancu zažiť život na súši a spoznať Erika, ale nakoniec ohrozí jej život a korunu a kráľovstvo jej otca kráľa Trittona.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.