Ako spraviť ženu šťastnou (Austrália, 2022)

How to Please a WomanHow to Please a Woman
Dráma / Komédia, 107 minút
Réžia: Renée Webster. Scenár: Renée Webster. Kamera: Ben Nott. Strih: Merlin Eden. Hudba: Guy Gross. Hrajú: Sally Phillips, Nina Young, Erik Thomson, Alexander England, Myles Pollard, Tasma Walton, Caroline Brazier, Ryan Johnson, Cameron Daddo, Roz Hammond, Hayley McElhinney, Josh Thomson, Ben Mortley, Liam Graham, Catherine Moore, Troy Coward, Suesha Rana, Asher Yasbincek
Slovenská premiéra: 8. decembra 2022
Gina (Sally Phillips) sa nepovažuje za veľmi príťažlivú. Práve dovŕšila päťdesiatku, prepustili ju z práce a jej manžel sa jej veľmi nevenuje. Aby toho nebolo málo, kamarátky si k nej domov na narodeniny objednajú striptéra. Je ochotný splniť jej akékoľvek želanie. Ale asi nepočítal s upratovaním! Keď ho Gina pozoruje pri práci, dostane nápad. Čo ženy skutočne chcú? Mať upratané a ..... orgasmus! Keď zistí, že striptér v skutočnosti pracuje pre sťahovaciu spoločnosť na pokraji bankrotu, rozhodne sa zamestnať chlapcov vo svojej novej firme. Bude partia neohrabaných sťahovákov schopná uspokojiť ženské túžby?
Foto: Vertigo Distribution

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.