Vražda v divadle (USA, 2022)

See How They RunSee How They Run
Historický / Mysteriózny / Thriller, 98 minút
Réžia: Tom George. Scenár: Mark Chappell. Kamera: Jamie Ramsay. Strih: Peter Lambert. Hudba: Daniel Pemberton. Hrajú: Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson, Shirley Henderson, David Oyelowo, Jacob Fortune-Lloyd, Harris Dickinson, Sian Clifford, Reece Shearsmith, Tim Key, Pearl Chanda, Angus Wright, Pippa Bennett-Warner, Lucian Msamati, Charlie Cooper, Paul Chahidi, Ania Marson, Laura Morgan, Eileen Nicholas, Philip Desmeules, Joakim Skarli a ďalší.
Slovenská premiéra: 29. septembra 2022
Na divadelných doskách v londýnskom West Ende je dlhoročná hra Pasca na myši hitom a filmový Hollywood klope na dvere. Arogantný americký režisér Leo Kopernick (Adrien Brody), v USA zaradený na čiernu listinu, dostane za úlohu zadaptovať na filmové plátno záhadnú vraždu podľa scenára Mervyna Cockera-Norrisa (David Oyelowo). Avšak s podmienkou, že producenti nemôžu hru sfilmovať skôr ako šesť mesiacov po skončení jej divadelného predstavenia. Keď sa zrazu v zákulisí začnú hromadiť mŕtvoly, cynický detektív Scotland Yardu inšpektor Stoppard (Sam Rockwell) a nadšená policajná nováčička strážmajsterka Stalkerová (Saoirse Ronan) musia na ceste k identifikácii vraha zladiť svoje osobné rozdiely a pracovné zvyklosti.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.