Tigre (Švédsko / Taliansko / Dánsko, 2020)

TigersTigers
Dráma / Športový, 116 minút
Réžia: Ronnie Sandahl. Scenár: Ronnie Sandahl (podľa knihy Martina Bengtssona). Kamera: Marek Septimus Wieser. Strih: Åsa Mossberg. Hudba: Jonas Colstrup. Hrajú: Erik Enge, Alfred Enoch, Liv Mjönes, Frida Gustavsson, Johannes Bah Kuhnke, Henrik Rafaelsen, Maurizio Lombardi, Antonio Giancarlo Zavatteri, Lino Musella, Gianluca Di Gennaro, Antonio Bannò, Daniele La Leggia, Alberto Basaluzzo, Mauro Corso, Lucia Gravante, Gianluca Guastella, Valentina Volpatto a ďalší.
Produkcia: Piodor Gustafsson, Lucia Nicolai, Birgitte Skov
Slovenská premiéra: 4. augusta 2022
Martin je jedným z najväčších futbalových talentov, aké kedy Švédsko videlo. V šestnástich sa mu splnil životný sen, keď ho kúpil jeden z najprestížnejších talianskych klubov. Martin za to však platí veľkú cenu v podobe obety, oddanosti, tlaku a najmä samoty. Začína si klásť otázku, či je to skutočne život, po ktorom túžil. Film Tigre je jazdou na horskej dráhe na život a na smrť svetom moderného futbalového priemyslu.
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.