Kvik (Holandsko / Belgicko, 2022)

KvikKnor
Animovaný, 72 minút
Réžia: Mascha Halberstad. Scenár: Fiona van Heemstra. Hudba: Rutger Reinders. Slovenský dabing: Miroslava Grožáková, Ivan Romančík, Marek Suchitra, Lenka Košická, Ivan Šandor, Dagmar Sanitrová, Tibor Vokoun, Roman Ferienčík, Juraj Predmerský, Miroslav Trnavský a ďalší.
Slovenská premiéra: 30. júna 2022
9-ročná Babs má milujúcich rodičov, najlepšieho priateľa, krásny dvor na hranie a záhradu, ktorej plody slúžia ako zdravá vegetariánska strava pre rodinu. Jedného dňa však tento idylický svet naruší príchod kovboja z Ameriky. Ako sa ukáže, je to Babsin starý otec. Babsina mamka a teta Christine nie sú veľmi rady, že ho po mnohých rokoch znovu vidia, ale dôvod nechcú prezradiť. Babsin starý otec z Ameriky splní veľkú túžbu svojej vnučky mať vlastného domáceho miláčika. Keďže jej otec má alergiu na zvieracie chlpy, daruje Babs prasiatko Kvik. Tento malý milý ružový víchor dokáže očariť každého behom chvíľky. Babs je prešťastná. Zato u ostatných dedko a najmä jeho tajomný zamknutý kufor pod posteľou vzbudzujú podozrenie. Milý starý pán s bendžom má totiž nejaké nedoriešené záležitosti s tradičnou súťažou o miestneho klobásového kráľa.
Foto: ASFK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.