Film roka (Španielsko, 2021)

Film rokaCompetencia oficial
Komédia / Dráma, 114 minút
Réžia: Mariano Cohn, Gastón Duprat. Scenár: Mariano Cohn, Gastón Duprat, Andrés Duprat. Kamera: Arnau Valls Colomer. Strih: Alberto del Campo. Hrajú: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Melina Matthews, Oscar Martínez, Irene Escolar, Carlos Hipólito, Pilar Castro, Manolo Solo, José Luis Gómez, Karina Kolokolchykova, Nagore Aranburu, Juan Grandinetti, Koldo Olabarri a ďalší.
Slovenská premiéra: 26. mája 2022
Penélope Cruz sa predstaví ako slávna a excentrická režisérka, ktorá dostala úlohu nakrútiť zaručene najlepší film všetkých čias. Má neobmedzený rozpočet a veľké umelecké ambície, avšak tou najväčšou výzvou pre ňu bude skrotiť dvoch hercov v hlavných úlohách. Antonio Banderas ako slávna, egocentrická filmová hviezda a Oscar Martinez ako prehnane umelecký charakterový herec sa totiž navzájom nemôžu vystáť. Všetci traja spolu tvoria filmovú zostavu snov s veľkým talentom a ešte väčším egom. Dokážu však spolu vydržať až do poslednej klapky bez toho, aby sa navzájom pozabíjali? Ak ste si mysleli, že filmári a filmové hviezdy sú neznesiteľné primadony, Film roka vám túto predstavu nevyvráti. Penélope Cruz, Antonio Banderas a Oscar Martínez si v tejto hravej a jemne bizarnej komédii strieľajú sami zo seba, zo svojich kolegov aj z celého filmové sveta.
Foto: Bontonfilm SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.