Vyšehrad: Fylm (Česko, 2022)

Vyšehrad FylmVyšehrad: Fylm
Komédia / Športový, 105 minút
Réžia: Martin Kopp, Jakub Štáfek. Scenár: Tomáš Vávra. Kamera: Jan Filip. Strih: Tomáš Klímek. Hudba: Vojtěch Záveský. Hrajú: Jakub Štáfek, Jakub Prachař, Ondřej Pavelka, Jiří Ployhar ml., Šárka Vaculíková, Věra Hlaváčková, Veronika Khek Kubařová, David Prachař a ďalší.
Slovenská premiéra: 19. mája 2022
Lavi ide z jedného problému do druhého: jeho život plný divokých večierkov, rýchlych aút, ľahko odetých žien a milovaného futbalu sa zvrtne priam neuveriteľne. V svadobný deň zistí, že je otcom...Neprísť o svoju čerstvú manželku, postarať sa o syna,o ktorom ani netušil, uskutočniť prestup snov z TJ Vyšehrad vyššie – toto všetko sa od Laviho očakáva. Lavi sa nevzdáva, je síce stále ten istý „bývalý sparťanský“ hráč, tak trochu magor a šialenec, ale má na to!!! Neuchopiteľnému Lavimu (Jakub Štáfek) pomáha aj super schopný agent Jarda (Jakub Prachař) a nekonečnú podporu má v svojej „duty free“ priateľke–manželke Lucii (Šárka Vaculíková).
Foto: Magic Box

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.