Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva (USA, 2022)

Doctor StrangeDoctor Strange in the Multiverse of Madness
Akčný / Fantasy / Horor, 127 minút
Réžia: Sam Raimi. Scenár: Michael Waldron, Jade Halley Bartlett (podľa komiksu Stan Leeho a Steva Ditka). Kamera: John Mathieson. Hudba: Danny Elfman. Hrajú: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Patrick Stewart, Bruce Campbell, Julian Hilliard, Jett Klyne, Sheila Atim, Topo Wresniwiro, Adam Hugill, Lashana Lynch, Hayley Atwell, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson, Ruth Livier, Laura Dern, Victoria Sterling, Mark Anthony Brighton, Ako Mitchell a ďalší.
Slovenská premiéra: 5. mája 2022
Vo filme Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva MCU odomyká multiverzum a posúva jeho hranice ďalej ako kedykoľvek predtým. Vydajte sa na cestu do neznáma s Doctorom Strangeom, ktorý s pomocou mystických spojencov starých aj nových prechádza mysľou a nebezpečnými alternatívnymi realitami Mnohovesmíru, aby sa postavil tajomnému novému protivníkovi.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.