Atlas vtákov (Česko / Slovinsko / Slovensko, 2021)

Atlas ptákůAtlas ptáků
Dráma, 92 minút
Réžia: Olmo Omerzu. Scenár: Petr Pýcha, Olmo Omerzu. Kamera: Lukáš Milota. Strih: Janka Vlčková. Hudba: Monika Omerzu Midriaková. Hrajú: Miroslav Donutil, Alena Mihulová, Martin Pechlát, Eliška Křenková, Vojtěch Kotek, Pavla Beretová, Martin Havelka, Jan Vondráček, Philipp Schenker, David Bowles
Slovenská premiéra: 14. apríla 2022
Keď sa v starej rodinnej firme ukáže, že z nej niekto vo veľkom odlieva peniaze, nastáva konfrontácia s novou realitou, na ktorú nebol nikto pripravení. Ivo Róna (Miroslav Donutil), dlhoročný šéf prosperujúcej firmy Aron, sa snaží zorientovať v nečakanej situácii, ktorú mu jeho deti ani okolie veľmi neuľahčujú, ale za ktorú si môže viac menej aj sám. Nový film režiséra Olma Omerzu prepletá komplikované rodinné vzťahy so svetom moderných komunikačných technológií, ktoré dokážu využiť naše slabé miesta. Vo vojne, ktorá sa vo filme pomaly rozpúta, nie je vôbec jasné, kto stojí proti komu, a kto z nej vyjde nakoniec ako víťaz.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.