Sibyl (Francúzsko, 2019)

SibylSibyl
Dráma / Komédia, 100 minút
Réžia: Justine Triet. Scenár: Arthur Harari, Justine Triet. Kamera: Simon Beaufils. Strih: Laurent Sénéchal. Hrajú: Virginie Efira, Adèle Exarchopoulos, Gaspard Ulliel, Sandra Hüller, Niels Schneider, Laure Calamy, Paul Hamy, Natascha Wiese a ďalší.
Slovenská premiéra: 24. marca 2022
Sibyl je spisovateľka, z ktorej sa stala psychoanalytička. V momente, keď ju pochytí túžba opäť písať, sa rozhodne opustiť väčšinu svojich pacientov. Zatiaľ čo hľadá inšpiráciu, Margot, mladá herečka v núdzi, ju prosí, aby ju prijala na terapiu. Uprostred nakrúcania filmu otehotnie s hercom stvárňujúcim hlavnú postavu, ktorý je vo vzťahu s režisérkou filmu. Kým sa Margot zdôveruje Sibyl so svojou ľúbostnou dilemou, fascinovaná Sibyl si všetko tajne nahráva. Herečkin príbeh živí jej román a vrhá ju do víru minulosti. Keď Margot prosí Sibyl, aby sa k nej pripojila v závere nakrúcania na ostrove Stromboli, všetko sa závratným tempom zrýchli...
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.