Ulička nočných môr (USA, 2021)

Nightmare AlleyNightmare Alley
Dráma / Krimi / Thriller, 151 minút
Réžia: Guillermo del Toro. Scenár: Guillermo del Toro, Kim Morgan (podľa knihy Williama Lindsay Greshama. Kamera: Dan Laustsen. Strih: Cam McLauchlin. Hudba: Nathan Johnson. Hrajú: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman, Mary Steenburgen, David Strathairn, Mark Povinelli, Peter MacNeill, Holt McCallany, Paul Anderson, Lara Jean Chorostecki, Jim Beaver, Clifton Collins Jr., Tim Blake Nelson, David Hewlett, Mike Hill, Stephen McHattie, Dian Bachar, Drew Nelson, Romina Power, Tim Post, Linden Porco, Neil Whitely, Danny Waugh, Will Conlon, Troy James a ďalší.
Slovenská premiéra: 3. februára 2022
Keď sa charizmatický, ale nešťastný Stanton Carlisle v podaní Bradley Coopera na kočovnom karnevale zapáči jasnovidkyni Zeene (Toni Collette) a jej manželovi Peteovi (David Strathairn), razom dostáva životnú šancu premeniť svoj dovtedy mizerný život. Na to, aby sa odrazil z existenciálneho dna začne využívať novonadobudnuté vedomosti a schopnosti, ktoré však zneužije na to, aby si získal a ovládol bohatú elitu newyorskej spoločnosti 40. rokov. S cnostnou Molly (Rooney Mara) vždy plne lojálnou po svojom boku Stanton plánuje podviesť nebezpečného magnáta (Richard Jenkins) a to aj s pomocou tajomnej psychiatričky v podaní Cate Blanchett, ktorá sa stane aj jeho najnebezpečnejším súperom na ceste k bohatstvu a sláve.
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.