Milenci (Francúzsko, 2020)

AmantsAmants
Dráma / Thriller, 102 minút
Réžia: Nicole Garcia. Scenár: Nicole Garcia, Jacques Fieschi. Kamera: Christophe Beaucarne. Strih: Frédéric Baillehaiche. Hudba: Grégoire Hetzel. Hrajú: Pierre Niney, Stacy Martin, Benoît Magimel, Roxane Duran, Danny Bhowaneedin a ďalší.
Slovenská premiéra: 25. novembra 2021
Lisa a Simon sú nerozlučná dvojica. Milostná idylka na hranici zákona sa však náhle skončí po nečakanej tragédii spojenej so Simonovou kriminálnou aktivitou. Zo strachu a hanby sa Simon rozhodne utiecť na “koniec sveta”. Bez Lisy. Tá sa prediera životom sama až dokým nestretne staršieho a solventného Léa. Po troch rokoch Lisa s manželom Léom dovolenkuje v luxusnom rezorte na ostrove v indickom oceáne, kde náhodne stretáva Simona. Po traumatickom rozchode sa medzi Lisou a Simonom znovu rozpáli tlejúca láska. Lisa pred manželom zatají svojho ex a začne žiť dvojitý život, v ktorom si vyberá medzi luxusom a pohodlím a vášňou a neistotou. Režisérka Nicole Garcia prináša moderný pohľad na tému milostného trojuholníka s pravidlami filmu noir. K tomu jej napomáhajú aj excelentné herecké výkony Stacy Martin, Pierre Nineyho a Benoît Magimela.
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.