Supernova (Veľká Británia, 2020)

SupernovaSupernova
Dráma / Romantický, 93 minút
Réžia: Harry Macqueen. Scenár: Harry Macqueen. Kamera: Dick Pope. Strih: Chris Wyatt. Hudba: Keaton Henson. Hrajú: Stanley Tucci, Colin Firth, Pippa Haywood, James Dreyfus, Sarah Woodward, Tina Louise Owens, Lori Campbell, Peter MacQueen, Nina Marlin a ďalší.
Slovenská premiéra: 7. októbra 2021
Sam a Tusker sa rozhodli stráviť nejaký čas vo svojom starom obytnom voze a počas cesty Anglickom navštívia rodinu, priateľov a miesta, na ktorých dlho neboli. Tuskerovi pred dvomi rokmi diagnostikovali počiatočnú demenciu, čo obrátilo ich životy hore nohami. A od tej chvíle im nezáleží na ničom inom, ako byť spolu. Počas ich cesty sa však postupne ukazuje, že ich predstava o budúcnosti sa začína značne líšiť. Tajomstvá sú odkryté, súkromné plány odhalené a ich vzájomná láska prechádza najťažšou skúškou, akú doposiaľ zažila. Nakoniec sa obidvaja musia postaviť otázke, čo skutočne znamená láska a čo všetko sme jeden pre druhého ochotní spraviť.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.