Martin a tajomstvo lesa (Česko / Slovensko / Nemecko 2021)

Martin a tajomstvo lesaMazel a tajemství lesa
Rodinný, 82 minút
Réžia: Petr Oukropec. Kamera: Lukáš Teren. Hudba: Carsten Rocker, André Feldhaus. Strih: Dana Klempířová. Hrajú: Sebastian Pöthe, Josefína Krycnerová, Tobiáš Rímský, Václav Hubka, Kristýna Boková, Ester Geislerová, Vasil Fridrich, Anna Schmidtmajerová a ďalší.
Slovenská premiéra: 26. augusta 2021
Hrdinom filmu je 11-ročný Martin, mestský chlapec rozmaznaný civilizačnými vymoženosťami, ktorého jeho otec prihlási do tábora uprostred divočiny, aby zažil „skutočné dobrodružstvo“. Lenže táborové hry Martina vôbec nebavia, radšej by trávil čas so svojím mobilom. V noci sa preto rozhodne z tábora utiecť, les ho však nepustí. Čarovné lesné bytosti trpia nedostatkom vody, ktorá sa ukryla pred „ťažiarmi“. Martinovi sa ukážu, lebo má tri predmety potrebné na ich záchranu. On však bytosti len zištne využije, aby mu pomohli vyhrať v táborovej hre. Keďže Martin svoju časť dohody nesplnil, čarovné tvory mu začnú škodiť, až sa napokon jeho podvodné konanie odhalí pred všetkými v tábore. Martin si uvedomí svoju chybu, postupne si nachádza cestu ku kolektívu a s pomocou dievčatka prezývaného Líška pomôže zachrániť les a vodu pred chamtivými, bezohľadnými dospelými.
Foto: Bontonfilm SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.