Candyman (USA / Kanada 2021)

candymanCandyman
Horor / Thriller, 92 minút
Réžia: Nia DaCosta. Scenár: Jordan Peele, Win Rosenfeld, Nia DaCosta, Bernard Rose (pôvodný scenár). Kamera: John Guleserian. Strih: Catrin Hedström. Hudba: Robert Aiki Aubrey Lowe. Hrajú: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Tony Todd, Vanessa Williams, Kyle Kaminsky, Rebecca Spence a ďalší.
Slovenská premiéra: 26. augusta 2021
Jeho meno poznajú všetci, ale vysloviť si ho netrúfne nikto. Kultový hrdina všetkých strašidelných historiek, ktorého poznávacím znakom je zlovestný hák natretý medom a roj včiel. Stačí ho päťkrát vyvolať pred zrkadlom a on sa objaví - tentokrát v galérii moderného umenia.Mladý výtvarník Anthony má pocit, že jeho kariéra stagnuje a on potrebuje nový impulz, aby mohol pokračovať v tvorbe. Jedného dňa mu kamarát porozpráva tragický príbeh o tom, ako sa zrodil muž s hákom a prečo začal vraždiť. Anthony je tou legendou úplne fascinovaný a začne pátrať po ďalších okolnostiach. Jeho obrazy zrazu získavajú temný nádych a postupne sa na nich začína objavovať jediná tvár...
Foto: Forum Film SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.