Voyagers: Vesmírna misia (USA 2021)

VoyagersVoyagers
Sci-Fi / Thriller, 108 minút
Réžia: Neil Burger. Scenár: Neil Burger. Kamera: Enrique Chediak. Strih: Naomi Geraghty. Hudba: Trevor Gureckis. Hrajú: Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead, Colin Farrell, Chanté Adams, Quintessa Swindell, Archie Madekwe, Isaac Hempstead-Wright a ďalší.
V roku 2063 planétu Zem ničia choroby a suchá. Šancu na záchranu ľudstva vidia vedci v kolonizácii jednej zo vzdialených planét. Zo Zeme odštartuje raketa so špeciálnou misiou. 30 chlapcov a dievčat, narodených zo skúmavky, bez rodín, sú vychovávaní v izolácii vesmírnej lode a pripravujú sa na život vo vesmíre. Pravidelnými dávkami špeciálnej drogy sú zbavení všetkých pocitov a emócií. Nikto z nich netuší, že majú pod dohľadom posádky lode v priebehu letu dospieť a splodiť potomkov. Netušia, že cesta bude trvať 86 rokov a nikto z nich nespozná svoj pôvodný domov... Keď niektorí odhalia tajomstvo misie a účinky drogy, rozhodnú sa vzoprieť. Izolácia v strede nekonečného vesmíru v nich prebudí zlosť, žiadostivosť, nenásytnosť a strach.
Foto: Magic Box

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.