Snúbenec alebo milenec? (Maďarsko 2020)

habHab
Romantický, 89 minút
Réžia: Nóra Lakos. Scenár: Fruzsina Fekete, Yvonne Kerékgyártó, Nóra Lakos. Kamera: Dániel Bálint. Strih: Béla Barsi. Hudba: Ádám Balázs. Hrajú: Vica Kerekes, Miklós Bányai, Ferenc Elek, László Mátray, Lehel Kovács, Pál Mácsai, László Katona, Kata Pálfi, Andrea Bozó, Erik Gyarmati a ďalší.
Slovenská premiéra: 29. júla 2021
Tridsiatnička Dora (Vica Kerekes) zažila lásku ako z rozprávky, no potom prišiel tvrdý pád. Muž jej života (Miklós Bányai) ju náhle opustil a ako keby to nestačilo, zasnúbil sa s inou. No aj nenaplnená láska môže byť sladká, a tak si Dora otvorí cukráreň, v ktorej ponúka koláčiky pomenované po nešťastných ľúbostných pároch z filmovej histórie. Kate Winslet sa u nej predáva iba spolu s Leonardom DiCapriom, Alaina Delona si zase nekúpite bez Romy Schneiderovej. Romantické príbehy však účty nezaplatia a šarmantnej cukrárke čoskoro hrozí krach. Dora sa odmieta vzdať a vymyslí rafinovaný plán, ako získať späť svoju lásku a zároveň zachrániť podnikanie. Zoženie si falošného manžela, z prostorekého malého suseda urobí svojho adoptívneho syna a prihlási sa do súťaže o finančnú podporu pre rodinné firmy...
Foto: Bontonfilm SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.