Zabijakov osobný strážca 2 (USA 2021)

Hitman WifeHitman's Wife's Bodyguard
Akčný / Komédia / Thriller, 117 minút
Réžia: Patrick Hughes. Scenár: Tom O'Connor. Kamera: Terry Stacey. Strih: Michael J. Duthie, Jack Hutchings. Hudba: Atli Örvarsson. Hrajú: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Tom Hopper, Gary Oldman, Frank Grillo, Morgan Freeman, Richard E. Grant a ďalší.
Slovenská premiéra: 15. júla 2021
Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. To je však ešte len začiatok. „Ostrá trojka“ sa postupne zaplieta do svetového sprisahania, za ktorým stojí psychopatický miliardár s tvárou Antonia Banderasa. Takúto dovolenku by asi žiadny terapeut neschválil…
Foto: Bontonfilm SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.