Bože, ty si hajzel (SRN 2020)

Boze ty si hajzelGott, du kannst ein Arsch sein
Romantická tragikomédia, 98 minút
Scenár: Thomas Vass, Katja Kittendorf. Réžia: André Erkau. Kamera: Torsten Breuer. Strih: Robert Kummer. Hudba: Michael Regner. Hrajú: Sinje Irslinger, Max Hubacher, Til Schweiger, Heike Makatsch, Nuala Bauch, Jonas Holdenrieder, Benno Fürmann, Jamin Gerat, Dietmar Bär a ďalší.
Slovenská premiéra: 22. októbra 2020
Čo urobíte, keď zistíte, že už vám v živote nezostáva veľa času? Budete ako chuderka plakať v kúte a čakať na zázrak, alebo to najlepšie z vášho plánovaného života vtesnáte do posledných dní? Šestnásťročná Steffi Pape (Sinje Irslinger) v tom má jasno. Napriek vydeseným rodičom Frankovi a Eve (Til Schweiger, Heike Makatsch) a tlaku okolia, že by sa mala ísť ihneď liečiť, na nič nečaká a urobí impulzívne rozhodnutie, hoci doteraz bola vždy poslušné dievča. Nasadne do auta a tajne sa vydá s cudzím chalanom Stefanom „Steveom“ Matarellom (Max Hubacher) na cestu do Paríža za svojou láskou. Na čo čakať, no nie?
Foto: CinemArt SK

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.