Greenland: Posledný úkryt (USA 2020)

Greenland posledny ukrytGreenland
Akčný katastrofický triler, 119 minút
Scenár: Chris Sparling, Ric Roman Waugh. Réžia: Ric Roman Waugh. Kamera: Dana Gonzalez. Strih: Gabriel Fleming. Hudba: David Buckley. Hrajú: Gerard Butler, Morena Baccarin, Roger Dale Floyd, Scott Glenn, Randal Gonzalez, Rck Pasqualone, Nicola Lambo, Alan Pietruszewski, Scott Poythress a ďalší.
Slovenská premiéra: 24. septembra 2020
V katastrofickom trileri sa ľudstvo snaží prežiť a zachrániť sa pred ničivou kométou, ktorá sa nezadržateľne rúti k Zemi. John Garrity (Gerard Butler), jeho manželka Allison (Morena Baccarin) a malý syn Nathan (Roger Dale Floyd) sa vydávajú na strastiplnú cestu, aby sa dostali na posledné bezpečné miesto na svete. Zo všetkých strán prichádzajú desivé správy o škodách, ktoré spôsobujú úlomky kométy. Tie fyzické však nie sú najhoršie – ľudí sa zmocňuje panika, prestávajú platiť základné princípy ľudskosti a všade vládne bezprávie. Šanca na záchranu sa zmenšuje každou minútou a nikto nechce pomáhať druhým, pretože v poslednom úkryte nie je dosť miesta pre všetkých...
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.