Malý Joe (SRN/Rakúsko/Veľká Británia 2019)

Maly JoeLittle Joe / Little Je – Glück iste in Geschäft
Sci-fi dráma, 105 minút
Scenár: Jessica Hausner, Géraldine Bajard. Réžia: Jessica Hausner. Kamera: Martin Gschlacht. Strih: Karina Ressler. Hudba: Hrajú: Emily Beecham, Ben Whishaw, Kit Connor, Leanne Best, Phénix Brossard, Lindsay Duncan, Kerry Fox, Sebastian Hülk, Goran Kostič, Marie Noel, David Wilmot, Andreas Ortner, Jessie Mae Alonzo a ďalší.
Slovenská premiéra: 17. septembra 2020
Alice Woodard (Emily Beecham) je slobodná matka naplno oddaná svojej práci – genetickému inžinierstvu nových rastlinných druhov. Pred blížiacim sa veľtrhom sa jej podarí vyvinúť zvláštnu karmínovú rastlinku, ktorá ja pozoruhodná nielen svojou krásou, ale aj terapeutickou hodnotou – ak je udržovaná pri ideálnej teplote, poriadne zalievaná a pekne sa k nej prihovára, prináša svojmu majiteľovi pocit šťastia. Pre výčitky, že svojmu synovi Joeovi (Kit Connor) Alice nevenuje toľko lásky a starostlivosti, koľko by chcela, poruší Alice firemné nariadenie a prinesie mu jednu rastlinku domov. Kým Malý Joe, ako rastlinku spoločne pomenovali, pomaly, ale iste rastie do krásy, jej uvoľňujúce účinky sa prejavia trochu inak, ako by sa očakávalo a Alice nadobúda presvedčenie, že nové stvorenie nie j také neškodné, ako sa pôvodne zdalo...
Foto: Film Europe Media Company

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.