Asterix a tajomstvo čarovného nápoja (Francúzsko 2018)

Asterix-a-tajomstvo-carovneho-napojaAstérix: Le secret da la potion magique
Animovaná rodinná komédia, 82 minút
Scenár: Alexandre Astier. Réžia: Alexandre Astier, Louis Clichy. Kamera: David Dulac. Hudba: Philippe Rombi. Slovenský dabing: Dušan Kaprálik, Ivan Romančík, Ivo Gogál, Jozef Vajda, Henrich Plátek a ďalší.
Slovenská premiéra: 20. decembra 2018
Príbeh z prostredia svojráznej galskej dediny sa točí – ako inak – okolo ich čarovného nápoja. Po vypití totiž mení každého na nadpozemského siláka, ktorý dokáže premôcť každého. A vďaka tejto sile odoláva dedina ustavičným útokom Rimanov. Starý a popletený druid Panoramix, ktorý ako jediný vie nápoj pripraviť, však jedného dňa spadne pri zbere imela zo stromu. Pri páde si nielenže zlomí nohu, ale si aj uvedomí, že ak sa s ním niečo stane, tak je budúcnosť Galov ohrozená. Preto sa rozhodne odovzdať tajomstvo čarovného nápoja niekomu mladšiemu. Pri hľadaní správneho druida si vezme na pomoc dvoch „osvedčených“ hrdinov z dediny – Asterixa a Obelixa. A dobrodružná cesta za budúcim nositeľom tajomstva čarovného nápoja sa môže začať...
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.