S láskou, Rosie (Veľká Británia-Nemecko 2014)

love rosie 009 resizeS láskou, Rosie (Veľká Británia-Nemecko 2014)
Love, Rosie
102 minút.
Scenár: Juliette Towhidi. Réžia: Christian Ditter. Kamera: Christian Rein. Strih: Tony Cranstoun. Hudba: Ralf Wengenmayr. Účinkujú: Sam Claflin, Lily Collins, Suki Waterhouse, Tamsin Egerton, Christian Cooke, Art Parkinson, Jaime Winstone, Lily Laight, Nick Lee, Jake Manley a ďalší.
Slovenská premiéra 1. januára 2015
Pred desiatimi rokmi zažiarila írska spisovateľka Cecelia Ahern na medzinárodnom knižnom nebi svojím druhým románom Where Rainbows End v podobe listov, emailov a chatov. Stal sa jednotkou v Írsku, vo Veľkej Británii a o rok získal nemeckú knižnú cenu Corine. V roku 2007 kiná s úspechom premietali filmovú adaptáciu jej knižnej prvotiny P.S.: Milujem ťa. Nový film režíroval v britsko-nemeckej koprodukcii menej známy Christian Ditter, tvorca rodinnej zábavy Krokodíly z predmestia 1 a 2 či hranej adaptácie kreslených dobrodružstiev Viking Vickie a poklad bohov. V hlavných úlohách romantickej komédie o Rosie a Alexovi, ktorí sa poznajú a majú radi už od detstva, účinkujú Lily Collinsová so Samom Clafinom (Práti z Karibiku 4, Hry o život).
Foto: Bonton film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.