Festival v Cannes otvorí film Woodyho Allena

Canneslogo resizeFestival v Cannes (11. - 22. 5. 2016) o slávnostne otvorí mimosúťažný film Woodyho Allena Café Society, ktorý je v poradí už jeho tretím filmom otvárajúcim tento prestížny festival. Hlavné úlohy zveril tentoraz hercom Kirsten Stewart a Jesse Eisenbergovi.

Príbeh filmu sa odohráva v 30. rokoch minulého storočia v Hollywoode kam prichádza mladý muž (Jesse Eisenberg) s Woody Allen resizenádejou, že uspeje vo filmovom priemysle. Nakoniec sa ďalej ako ku kaviarenskej smotánke nedostane a, samozrejme, zamiluje sa. Okrem pôvabnej Kirsten Steward uvidíme ešte hercov ako Steve Carell, Parker Posey a Blake Lively. Café Society je prvou veľkou spoluprácou medzi Allenom a slávnym kameramanom Vittoriom Storarom, ktorý získal Oscarov za filmy Nová Apokalypsa Francisa Forda Coppolu (1980), Červení Warrena Beattyho (1982)  a Posledný cisár Bernarda Bertolucciho (1988).

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.