Madam slúžka

Madam-sluzkaMadame (Francúzsko 2017)
komédia, 90 minút
Scenár a réžia: Amanda Sthers. Kamera: Régis Blondeau. Strih: Nicolas Chaudeurge. Hudba: Matthieu Gonet. Hrajú: Toni Colette, Harvey Keitel, Michael Smiley, Joséphine de La Baume, Rossy de Palma, Brendan Patricks, Sonia Rolland, Stanislas Merthar, Chritian Abart a ďalší.
Slovenská premiéra: 14. decembra 2017
Bohatý americký pár Anne a Bob Fredericksovci (Toni Colette, Harvey Keitel) chcú oživiť upadajúci vzťah, a tak sa presťahujú do zámočku v Paríži. Pri príprave luxusnej večer pre priateľov zistí poverčivá Anne, že je prestrené len pre 13 hostí, čo by údajne prinieslo nešťastie. Neváha a svoju vernú slúžku Mariu (Rossy de Palma) donúti, aby sa prestrojila za tajomnú španielsku šľachtičnú. Netuší, že Maria si začne večer užívať a dokonca sa do nej zaľúbi extravagatný britský maklér David Morgan (Michael Smiley). Anne sa to prestane páčiť a chce ľúbostnú aféru prekaziť za každú cenu... Rossy de Palma, múza Pedra Almodóvara, sa na filmové plátno vracia v nezvyčajnej popoluškovskej komédii, kde láska – ako inak – víťazí nad všetkým.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.