Miesto pri mori (USA 2016)

Manchester-By-The-SeaManchester by the Sea
137 minút.
Scenár a réžia: Kenneth Lonergan. Kamera: Jody Lee Lipes. Strih: Jennifer Lame. Hudba: Lesley Barber. Účinkujú: Casey Affleck, Lucas Hedges, Kyle Chandler, Michelle Williams, Heather Burns, Tate Donovan, Josh Hamilton, Matthew Broderick, Gretchen Mol, Tom Kemp, Anna Baryshnikov, Jeffrey Corazzini, Kara Hayward, Erica McDermott, Susan Pourfar, Kenneth Lonergan a ďalší.
Slovenská premiéra 2. marca 2017
Na Miesto pri mori premenovali distributéri americkú drámu Manchester by the Sea, nazvanú podľa dejiska. Osamelý bostonský údržbár Lee Chandler (Casey Affleck) po smrti svojho staršieho brata Joea (Kyle Chandler) s prekvapením zisťuje, že sa stal poručníkom svojho šestnásťročného synovca Patricka (Ben O'Brien). Plný obáv sa vracia do mestečka Manchester by the Sea na severnom pobreží amerického štátu Massachusetts. Tam sa musí vyrovnať nielen s nečakaným záväzkom, ale najmä s minulosťou, ktorá ho odlúčila od exmanželky Randi (Michelle Williams) aj od komunity, v ktorej vyrastal. Tretí film v réžii scenáristu Kennetha Lonergana produkoval Matt Damon, ktorý ho pôvodne chcel aj režírovať.
Foto: ITAfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.