Logan: Wolverine (USA 2017)

loganLogan
137 minút.
Scenár: Scott Frank, James Mangold, Michael Green. Réžia: James Mangold. Kamera: John Mathieson. Strih: Michael McCusker, Dirk Westervelt. Hudba: Marco Beltrami. Účinkujú: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Dafne Keen, Stephen Merchant, Richard E. Grant, Eriq La Salle, Elise Neal, Elizabeth Rodriguez, Doris Morgado, Reynaldo Gallegos, Dave Davis a ďalší.
Slovenská premiéra 2. marca 2017
Nedávny 67. medzinárodný filmový festival v Berlíne, známy dôrazom na umeleckú úroveň a závažnosť spoločenskej výpovede uvádzaných diel, slávnostne uzatvorila akčná sci-fi dráma amerického scenáristu a režiséra Jamesa Mangolda o jednom z najobľúbenejších X-menov - Wolverinovi. Vznikla s nákladmi 130 miliónov dolárov podľa komiksov vydavateľstva Marvel Comics. Keď sa nadčlovek Rosomák spolu s Profesorom X (Patrick Stewart) ujmú dievčatka Laury (Dafne Keen), obdareného podobnými schopnosťami ako Wolverine, stanú sa z nich štvanci, bojujúci o život proti neúprosnému mocnému nepriateľovi.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.