Košický filmový festival od 11. júna

košický-festival 550px web resizeV Bábkovom divadle a v kine SterCentury Cinemas budeme môcť počas  piatich dní vidieť 70 domácich a zahraničných snímok. Košický filmový festival prinesie v termíne od 11. do 15. júna (utorok až sobota) zaujímavý program v piatich programových sekciách. Vstup na všetky projekcie bude zadarmo.

Popri hlavných sekciách Spektrum a Dokumentárna Európa, v ktorých festival ponúka pestrý výber výborných hraných a súčasných dokumentárnych filmov z európskej produkcie, sú pripravené tri špeciálne: Súčasný poľský film, Americká klasika a Predstavujeme. Posledná menovaná sekcia napĺňa jednu z ambícií festivalu domácemu divákovi sprostredkovať tvorbu v zahraničí úspešných, ale tu menej známych slovenských filmárov. V tomto roku odpremietame filmy vo Veľkej Británii pôsobiaceho dokumentaristu Otta Olejára.

 

Otvorenie festivalu prebehne v utorok 11. júna v GES klube. Filmové projekcie, mnohé za účasti samotných tvorcov, budú prebiehať od stredy do soboty v priestoroch Bábkového divadla a v multikine SterCentury Cinemas v OC Galéria.

 

Viac: http://www.festival.sk/2013/sk/kff

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.