Film.sk v novej grafickej úprave

film.sk-09-2011-RGB_resizeMesačník o filmovom dianí na Slovensku Film.sk v dvanástom roku svojej existencie mení formát a prichádza k čitateľom v novej grafickej úprave a s novým logom. Súčasťou tejto zmeny je aj zvýšenie ceny Film.sk, ktorá sa mení z päťdesiat centov na jedno euro.

Dôvodom zmeny formátu a grafickej úpravy Film.sk je snaha byť prístupnejším k čitateľom po textovej i obrazovej stránke. V redizajne redakcia Film.sk kladie väčší dôraz na fotografie a prácu s obrazom na rozdiel od predchádzajúceho vizuálu. Ako hovorí v úvode nového čísla Film.sk jeho šéfredaktorka Simona Nôtová, zmeny, ktoré sprevádzajú septembrové číslo mesačníka sú „odpoveďou na pohyb v slovenskej kinematografii, vyjadrujú zámer zachytiť ho rovnako dynamicky a reflektovať ho na pulze života. Plnohodnotne, textom aj obrazom. Nemáme žiadne výročie, ani žiadnu inú príležitosť, len sme v redakcii vedeli, že je čas na zmenu.“ Za novým dizajnom a grafickou úpravou Film.sk, ktorej súčasťou bolo aj vytvorenie nového loga časopisu, stojí grafický dizajnér Peter Juríček.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.