Slušní chlapci (USA 2020)

Slusni-chlapciThe Gentlemen
Akčná krimikomédia, 113 minút
Scenár: Guy Ritchie, Ivan Atkinson, Marn Davies. Réžia: Guy Ritchie. Kamera: Alan Stewart. Strih: James Herbert. Hudba: Christopher Benstead. Hrajú: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Lyne Renee, Colin Farrell, Henry Golding, Tom Wu, Chidi Ajufo, Hugh Grant, Simon R. Barker, Eddie Marsan, Jason Wong, John Dagleish a ďalší.
Slovenská premiéra: 30. januára 2020
Američan Mickey Pearson (Matthew McConaughey) si v Londýne vybudoval mimoriadne výnosné marihuanové impérium. Keď sa v podsvetí začne šuškať, že chce skončiť s biznisom a odísť z trhu, rozbehne sa kolotoč klamstiev, úplatkov, vydierania a zákerných podrazov, v ktorom chce každý zo zúčastnených získať čo najväčší podiel pre seba... Režisér a scenárista Guy Ritchie opäť prichádza so štýlovou akčnou komédiu plnou hereckých hviezd. Slušní chlapci – to sú Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant a ďalší.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.