Prebytočný človek (Taliansko 2001)

Prebytocny-clovekL´uomo in più
Tragikomédia, 100 minút
Scenár a réžia: Paolo Sorrentino. Kamera: Pasquale Mari. Strih: Giorgiò Franchini. Hudba: Pasquale Catalano. Hrajú: Toni Servillo, Andrea Renzi, Antonio Bruschetta, Monica Nappo, Nello Mascia Peppe Lanzetta, Stefania Braca, Marzio Honorato, Nicola Giuliano, Alfonso Postiglione, Vincenzo Pirozzi a ďalší.
Slovenská premiéra: 19. júla 2018
Populárny spevák Antonio Pisapia (Toni Servillo), zvaný Tony, zistí, že má o niečo mladšieho menovca (Andrea Renzi), ktorý je vychádzajúcou hviezdou miestneho futbalového klubu. Píše sa rok 1980 a obaja muži sa zdajú na vrchole svojej kariéry. Cynickému a sebeckému Tonymu sa však stane osudným dobrodružstvo s neplnoletým dievčaťom a následne žaloba za znásilnenie. Nesmelý a mierny Antonio si pri tréningu tak zraní nohu, že musí s futbalom skončiť. Dúfa , že sa stane trénerom, ale zdá sa, že ho majitelia klubu už odpísali. Roky plynú, príbehy oboch mužov sa odvíjajú nezávisle od seba, jedného dňa sa však ich cesty pretnú. Porážka jedného otvára druhému nádej na nový štart...
Foto: Film Europe Media Company

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.