Špión, ktorý ma dostal (USA 2018)

Spion-ktory-ma-dostalThe Spy Who Dumped Me
Akčná komédia, 117 minút
Scenár: Susanna Fogel, David Iserson. Réžia: Susanna Fogel. Kamera: Barry Peterson. Strih: Jonathan Schwartz. Hudba: Tyler Bates. Hrajú: Mila Kunis, Kate McKinnon, Sam Heughan, Justin Theroux, Ivanna Sachno, Hasan Minhaj, Gillian Anderson, Ólafur Darri Ólafsson, Fred Melamed, Justine Wachsberger, Kev Adams, Ruby Kammer, Ernst-Marcus Thomas, Paul Reiser, Janes Curtin, James Fleet, Attila Árpa a ďalší.
Slovenská premiéra: 23. augusta 2018
Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) sú od detstva najlepšie kamarátky a bývajú spolu v Los Angeles. Jedného dňa sa v ich byte objaví bývalý priateľ Audrey, ktorého prenasleduje banda nebezpečných zabijakov. Dodatočne vysvitne, že je tajným agentom, o čom sa dovtedy nikomu nezmienil. Dievčatá sa tak úplnou náhodou zapletú do medzinárodnej špionážnej misie, v rámci ktorej precestujú Európu, zlikvidujú niekoľko podozrivých indivíduí (väčšinou omylom) a pokúsia sa zachrániť svet...
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.