Špindl (ČR 2017)

SpindlŠpindl
Komédia, 98 minút
Scenár: Jaroslav Sauer. Réžia: Milan Cieslar. Kamera: Jiří Markvart. Strih: Milan Cieslar. Hrajú: Anna Polívková, Anita Krausová, Kateřina Klausová, Jitka Sedláčková, Oldřich Navrátil, David Gránský, Karel Zima, Martin Simčák, Jan Révai, Alice Bendová, Lukáš Langmajer, Jakub Kohák, Jan Plouhar, Leoš Noha, Roman Blumaier, Simona Prasková, Aneta Krejčíková, Marek Vašut a ďalší.
Slovenská premiéra: 21. decembra 2017
Keď do hôr, tak do Špindlu. Práve sem vyrážajú tri sestry Eliška, Katka a Magda (Kateřina Klausová, Anna Polívková, Anita Krausová), na svoju dámsku jazdu. Lyže si síce vzali, ale rozhodne nie sú typy, čo vstávajú skoro ráno, aby boli na zjazdovke ako prvé. V pláne majú predovšetkým relax s vareným vínkom, zábavu a snáď aj trochu milostných dobrodružstiev. Eliška je v pohode, ale Katka aj Magda už majú po tridsiatke a stále sú single. Objaví sa ten pravý v iskrivom snehu? Možno, ale isté je, že na krkonošských svahoch, v bielych stopách a v horských chalupách stretnú ďalších účastníkov zimných radovánok. Zábavných, svojráznych, charizmatických alebo jednoducho podivných. Ako to už na zájazdoch býva, všetky potom počas týždňového pobytu zavalí lavína erotických a životných lapálií a karambolov. Opilecké rana v cudzích izbách s cudzími ľuďmi, prejdené lyže, zrážky aj pekní inštruktori. Špindl ponúka ideálny začiatok zimnej dovolenky, táto komédia totiž nejazdí pomalým pluhom, ale ide z prudkého kopca...
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.