Short Skin (Taliansko 2014)

short skinShort Skin: I dolori del giovane Edo
86 minút.
Scenár: Duccio Chiarini, Ottavia Madeddu, Marco Pettenello, Miroslav Mandic. Réžia: Duccio Chiarini. Kamera: Baris Özbiçer. Strih: Roberto Di Tanna. Hudba: Woodpigeon. Účinkujú: Matteo Creatini, Francesca Agostini, Nicola Nocchi, Bianca Ceravolo, Michele Crestacci, Bianca Nappi, Crisula Stafida a ďalší.
Slovenská premiéra 9. júna 2016
Taliansky scenárista a režisér Duccio Chiarini nakrútil svoj celovečerný hraný debut v rámci projektu na podporu mladých filmárov Biennale College-Cinema benátskeho filmového festivalu v roku 2014. Nasledujúci rok ho do súťaže filmov pre deti a mládež zaradil berlínsky festival. Napokon, pravdepodobne nevzniká veľa filmov o špecifických problémoch mladých mužov, trpiacich zúžením predkožky… Slovenský distributér o dielku tvrdí, že „krehká a čiastočne autobiografická komédia je dôvtipnou kombináciou rodinnej drámy, klasického príbehu o dospievaní a originálnou letnou love story“. Napriek tomu však nenašiel odvahu uviesť dielo do kín s názvom preloženým do slovenčiny...
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.