Lovci a obete (Česká republika 2015)

lovci resizeLovci a obete (Česká republika 2015)
Lovci a oběti / Hunters and Victims
104 minút.
Scenár: Milan Sluka. Réžia a hudba: Marcus Benois Tran. Kamera: Daniel Šperl, Vladimír Straka. Strih: Jaromír Volek, Tomáš Konvička. Účinkujú: Martin Kraus, Tomáš Hanák, Jaromír Nosek, Jakub Mohamed Ali, Martin Písařík, Karel Heřmánek jr., Karel Heřmánek, Marek Vašut, Ivan Vyskočil, Zdeněk Podhůrský, Nikol Kouklová, Veronika Freimanová, Zdeněk Mahdal, Eki Sluková, Eva Staškovičová, Josef Vrána, Marcus Benois Tran, Eva Decastelo, Sarah Bočková, Jay Diesel, Kateřina Hrachovcová-Herčíkováa ďalší.
Slovenská premiéra 2. júla 2015
Excentrický tridsaťročný český všeumelec Marcus Benois Tran, gitarista zo sprievodnej kapely Ewy Farnej, o sebe tvrdí, že predstavuje „mix francouzských, japonských, filipínských, slovenských, německých, českých a polských genů“. Po tom, ako sa objavil vo viacerých českých televíznych programoch o celebritách, ho obsadili do „komédie“ Kameňák 4, odkiaľ viedla priama cesta k filmovej réžii. A tak tu máme „akčnú drámu zo súčasnosti, nakrútenú podľa skutočných udalostí“, ktorá „vám zmení pohľad na život“ a ukáže „svet taký aký je“. V skutočnosti sa snímka o tom, ako dlžoby vedú do osídel mafie, napriek populárnym hercom ani doma v Českej republike nikdy neprepracovala ani do rebríčka Top 20.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.