Stratené dievča (USA 2014)

stratene dievca DF-01828ccGone Girl
145 minút.
Scenár: Gillian Flynn. Réžia: David Fincher. Kamera: Jeff Cronenweth. Strih: Kirk Baxter. Hudba: Trent Reznor, Atticus Ross. Účinkujú: Ben Affleck, Rosamund Pike, Missi Pyle, Neil Patrick Harris, Patrick Fugit, Tyler Perry, Casey Wilson, Kathleen Rose Perkins, Kim Dickens, Sela Ward a ďalší.
Slovenská premiéra 2. októbra 2014
Kriminálny román americkej autorky Gillian Flynn (1971) Gone Girl sa v roku 2012 stal bestsellerom. Keď o jeho sfilmovanie prejavila záujem producentka Reese Witherspoon, spisovateľka sama adaptovala román do podoby filmového scenára – aj s prekvapeniami pre čitateľov, ktorí ho poznajú. Vrátane odlišného záveru. Tvorca snímok Sedem, Klub bitkárov, Podivný prípad Benjamina Buttona a Sociálna sieť David Fincher pracoval s Benom Affleckom a Rosamund Pikeovou v úlohách manželov Dunneovcov. Amy sa stratila v deň piateho výročia svadby s Nickom. Ten je nielen zúfalý z jej zmiznutia, ale pre políciu aj hlavný podozrivý. Otázka znie, či ju hľadá, alebo zametá stopy.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.