Dědictví aneb Kurvaseneříka (ČR 2014)

Dedictvi-posterDědictví aneb Kurvaseneříka
106 minút
Scenár: Bolek Polívka. Réžia: Robert Sedláček. Kamera: Michael Krejčí. Strih: Matouš Outrata. Hudba: David Rotter. Hrajú: Bolek Polívka, Arnošt Goldflam, Dagmar Havlová, Anna Polívková, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Břetislav Rychlík, Karel Heřmánek, Jiří Pecha, Miroslav Donutil, Milan Lasica, Marian Roden, Karel Gott a ďalší.
Premiéra: 6. február 2014
Voľné pokračovanie úspešnej filmove snímky Dědictví aneb Kurvahošigutentag. Generácie, ktoré vyrastali na svojráznych hláškach Bohuša Stejskala (Bolek Polívka) sa po vyše dvadsiatich rokoch dočkajú pokračovania osudov najsvojráznejšej postavy československej kinematografie posledných desaťročí. Bohuš si na majetok už stihol zvyknúť, s Vlastičkou (Dagmar Havlová) si založil rodinu a k dcére pribudol aj prvý vnuk. Navyše Bohuš už sedem rokov úspešne abstinuje – to však dlho nepotrvá. Keď ovdovie a stratí Vlastičkinu ochrannú ruku, opäť neodolá zvodom alkoholu a krásnej ženy, tentoraz už skutočnej „hérečky“. Navyše sa zapletie s nesprávnymi ľuďmi, takže pravé Stejskalovské maléry na seba nenechajú dlho čakať. Bohuš však znovu dokáže, že človeku možno zobrať čokoľvek, no nikdy nie úsmev. V pokračovaní sa objavia takmer všetky hviezdy z prvého filmu ako Arnošt Goldflam, Jiří Pecha, Břetislav Rychlík, Ivana Chýlková, Miroslav Donutil či Karel Gott, ku ktorým pribudli Anna Polívková, Karel Heřmánek alebo Milan Lasica.
FOTO: Garfield film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.