Star Wars: Poslední Jediovia (USA 2017)

Star-Wars-Posledni-z-Jediov

Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi
Sci-fi akčný, 150 minút
Scenár a réžia: Rian Johnson. Kamera: Steve Yedlin. Strih: Bob Ducsay. Hudba: John Williams. Hrajú: Daisy Ridley, Adam Driver, Carrie Fisher, Mark Hamill, John Boyega, Oscar Isaac, Billie Lourd, Domhnall Gleeson, Benicio Del Toro, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Lupita Nyong´o, Laura Dern, Kelly Marie Tran, Anthony Daniels, Jinny Vee a ďalší.
Slovenská premiéra: 14. decembra 2017
Fanúšikovia veľkolepej vesmírnej ságy o boji medzi Svetlom a Temnom, Dobrom a Zlom, už netrpezlivo očakávajú ôsme pokračovanie Star Wars, v ktorom sa ďalej rozvíjajú osudy rodu Skywalkerovcov. V Sila sa prebúdza (2015) sa predstavila nová hrdinka Rey (Daisy Ridley), ktorej cesta sa preplietla nielen s Hanom Solom (Harrison Ford), generálkou (princeznou) Leiou (Carrie Fisher), ale aj ich synom Kylom (Adam Driver), rytierom rádu Ren, ktorý sa pridal k temnej strane Sily. Rey sa spojí s Lukom Skywalkerom (Mark Hamill) a spolu odhaľujú pradávnu záhadu Sily a tajomstvá minulosti rádu Jediov. V novom pokračovaní sa posledný raz na filmovom plátne predstavila Carrie Fisher, ktorá náhle zomrela 17. decembra minulého roku. Pred smrťou však stihla nakrútiť všetky scény.
Foto: Saturn Entertainment


Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.