Ocenenie pre film Žiť pre vášeň

Zitprevasen resizeDo súťaže 32. ročníka Medzinárodného horolezeckého festivalu v Tepliciach nad Metují, ktorý sa konal 27.-30.8.2015 vybrali 54 filmov z celého sveta. Grand Prize udelili poľskému filmu Jurek od režiséra PawlaWysoczanského. Medzinárodná porota ocenila aj film režiséra Pavla Barabáša Žiť pre vášeň.

Festival patrí do Aliancie horských filmov, ktorá združuje 21 festivalov horského filmu v Európe, Ázii a v Amerike. Aliancia je hlavným referenčným bodom pre všetkých, ktorí produkujú, podporujú a chránia filmy s horskou tematikou. Film Žiť pre vášeň mal premiéru v októbri 2014 na Medzinárodnom festivale horských filmov v Poprade, odkiaľ si odniesol Grand Prize a Cenu divákov. Dostal ceny aj na festivale horských filmov v slovinskom Domžale, belgickom Heerlene i bratislavskom Hory a mesto. Najbližšie bude uvedený 2.9. 2015 ako otvárací film na Medzinárodnom festivale horských filmov v poľskom Zakopanom.
Viac: http://www.k2studio.sk/filmy/zit-pre-vasen

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.