Na Crème de la crème príde Joël Chapron

Francúz resizeNa 2. ročník Týždňa francúzskeho filmu Crème de la crème prijal pozvanie Joël Chapron, manager  UNIFRANCE pre promotion francúzskeho filmu pre strednú a východnú Európu. „S Joëlom spolupracujem možno aj viac ako 15 rokov, stará sa o francúzsky film a jeho distribúciu v strednej a východnej Európe. Joël je jeden z najskúsenejších UNIFRANCE  managerov, ktorý má excelentné kontakty a dokáže filmom prakticky pomôcť. Som rád, že prichádza na Slovensko. A prichádza prvýkrát, lebo chce vidieť Crème de la crème“, hovorí Ivan Hronec, prezident Film Europe Media Company.

Joël Chapron  bude v Bratislave 13. a 14. marca a plánuje stretnutia so zástupcami filmových inštitúcií, vybranými médiami a vedením Francúzskeho inštitútu na Slovensku. Taktiež zavíta do Kina Film Europe na Štefánikovej ulici 25 v Bratislave, v ktorom v sobotu  13. marca  uvedie dva filmy z programu Crème de la crème – Láska na prvý boj (o 20.00 ) a Láska je dokonalý zločin (o 20.15).

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.