Pašerák (USA 2018)

PaserakThe Mule
Kriminálny triler, 116 minút
Scenár: Nick Schenk. Réžia: Clint Eastwood. Kamera: Yves Bélanger. Strih: Joel Cox. Hudba: Arturo Sandoval. Hrajú: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest, Andy Garcia, Alison Eastwood, Taissa Farmiga, Ignacio Serricchio, Loren Dean, Eugene Cordero, Clifton Collins Jr., Robert LaSardo a ďalší.
Slovenská premiéra: 10. januára 2019
Earl Stone (Clint Eastwood), osamelý 80-ročný muž na mizine s krachujúcim biznisom dostane ponuku robiť obyčajného šoféra. Znie to jednoducho, ale Earl nevedomky podpísal zmluvu na drogového kuriéra pre mexický kartel. Darí sa mu a dokonca tak dobre, že náklad sa mu prudko zväčšuje, až mu pridelia dozor. Nie je jediným, kto na Earla dohliada. Záhadný nový drogový pašerák sa totiž dostal do hľadáčika húževnatého agenta úradu pre kontrolu obchodu s drogami, Colina Batesa (Bradley Cooper). Hoci problémy s peniazmi pominú, hriechy minulosti začnú Earla dobiehať a nie je isté, či stihne napraviť svoje chyby, kým ho zákon alebo kartelové gorily dostanú...
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.