Hotel Artemis (Veľká Británia/USA 2018)

Hotel-ArtemisHotel Artemis
Akčný triler, 93 minút
Scenár a réžia: Drew Pearce. Kamera: Jung-hoon Jung. Strih: Gardner Golud, Paul Zucker. Hudba: Cliff Martinez. Hrajú: Jodie Foster, Jeff Goldblum, Sterling K. Brown, Sofia Boutella, Dave Bautista, Charlie Day, Jenny Slate, Kenneth Choi, Zachary Quinto, Brian Tyree Henry, Mark Kubr, Ramses Jimenez, Nathan Davis Jr. a ďalší.
Slovenská premiéra: 26. júla 2018
Los Angeles, rok 2028. Krása trinásťposchodového hotela Artemis už dávno pominula. Jeho jeho múry však ukrývajú najmodernejšie zdravotnícke zariadenie, ktoré financuje obávaný gangster The Wolf King (Jeff Goldblum). Je určené výhradne pre bohatú klientelu podsvetia. Dobre utajenej nemocnici vládne už 22 rokov tvrdou rukou manažérka Jean Thomas (Jodie Foster), prezývaná Sestra. Vzhľadom na to, že jej „hosťami“ sú zločinci najťažšieho kalibru, jej pravidlá sú jednoduché – neurážať personál, žiadne zbrane a zákaz zabíjať ostatných pacientov. Keď sa urgentnom príjme objaví bankový lupič Sherman (Sterling K. Brown) so svojím ťažko zraneným bratom, Sestra netuší, že práve ubytovala obrovský problém. Bratia majú pri sebe po nevydarenej lúpeži zdanlivo nezaujímavý predmet. Ten má však hodnotu 18 miliónov dolárov, čo je pre zločineckú elitu príliš veľa dôvodov, prečo sa vykašľať na pravidlá. A navyše tá drobnosť bohužiaľ patrí samému Wolf Kingovi. V noci bude v Artemis poriadne rušno…
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.