Ten, kto ťa miloval (ČR 2018)

Ten-kto-ta-milovalTen, kdo tě miloval
Rodinná krimikomédia, 90 minút
Scenár a réžia: Jan Pachl (podľa predlohy Marie Poledňákovej). Kamera: Pavel Berkovič. Strih: Adam Dvořák. Hudba: Tadeáš Věrčák. Hrajú: Hynek Čermák, Eva Holubová, Lukáš Vaculík, Soňa Norisová, Václav Postránecký, Lívia Bielovič, Pavel Řezníček, Petra Nesvačilová, Miloš Pokorný, Roman Ondráček, Ester Kočičková, Viktor Antonio, Lukáš Příkazký, Jitka Smutná a ďalší.
Slovenská premiéra: 8. novembra 2018
V známom kúpeľnom meste vrcholí predvianočný zhon. Nepodplatiteľný policajt, milujúci manžel, skvelý otec a báječný syn svojej matky v jednej osobe – kapitán Kalina (Pavel Řezníček) – tragicky zomrie pri autonehode spôsobenej zlým výberom pneumatík. Z pozície ducha sleduje vyšetrovanie vlastného úmrtia. O mŕtvych len v dobrom, ale na zosnulého Kalinu začínajú na povrch vyplávať minimálne podozrivé skutočnosti vrátane okolností jeho smrti. Stačí pár nechcených indícií, fotiek, mierneho ohovárania zo strany blízkych a jeho manželke Vande (Soňa Norrisová) sa zrúti svet dlho neotrasiteľnej dôvery. Predsa nemôže uveriť tomu, že by jej bol jej milovaný manžel neverný s policajnou konfidentkou Irenou (Lívia Bielovič), akokoľvek tomu nasvedčujú najrôznejšie nájdené dokumenty. V snahe dozvedieť sa pravdu sa z Vandy stáva amatérsky detektív. Našťastie má pri sebe skvelý tím kriminalistov v podobe svojich dvoch malých synov s ich babičkou (Eva Holubová) a jedného v živote nepraktického praktického lekára, doktora Holoubka (Hynek Čermák). Stretne sa s Irinou, ktorá od nej žiada, aby dokončila to, čo nebohý Kalina sľúbil a nedokončil. Vande sa s pomocou synov podarí rozlúštiť zaheslovaný súbor v manželovom počítači, ktorý jej dá nielen odpovede na všetky otázky ohľadom jeho údajnej nevery, ale najmä pomôže úspešne vyriešiť aj jeho posledný prípad...
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.