Thor: Ragnarok (USA 2017)

tchor ragnarok130 minút.
Scenár: Eric Pearson, Craig Kyle, Christopher Yost. Réžia: Taika Waititi. Kamera: Javier Aguirresarobe. Strih: Zene Baker, Joel Negron. Hudba: Mark Mothersbaugh. Účinkujú: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Cate Blanchett, Tessa Thompson, Idris Elba, Jeff Goldblum, Anthony Hopkins, Karl Urban, Zachary Levi, Ray Stevenson, Benedict Cumberbatch, Tadanobu Asano, Taika Waititi, Clancy Brown, Lou Ferrigno, Stan Lee, Rachel House, Rob Mayes, Sam Neill, Matt Damon, Luke Hemsworth, Charlotte Nicdao, Ken Watanabe a ďalší.
Slovenská premiéra 2. novembra 2017
Tretí film o komiksovom superhrdinovi Thorovi a zároveň sedemnásta časť filmového univerza podľa komiksov vydavateľstva Marvel je dielom novozélandského čiastočne domorodého maorského herca, scenáristu, producenta a režiséra Taika Waititiho, donedávna známeho pod menom Taika Cohen. S megarozpočtom 180 miliónov dolárov prevažne v austrálskom Queenslande nakrútil veľkolepú obrazovú atrakciu v 3D aj vo veľkom formáte Imax. Thor je uväznený na konci vesmíru a bez svojho mocného kladiva. Musí sa pustiť do pretekov s časom, aby sa vrátil do Asgardu a zabránil apokalypse, v škandinávskych ságach zvanej ako Ragnarok. Kritici i diváci si pochvaľujú odklon od ťažkopádnej shakespearovskej pompéznosti k sebaironizujúcemu humoru.
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.