Hráči so smrťou (USA 2017)

flatlinersFlatliners
108 minút.
Scenár: Peter Filardi, Ben Ripley. Réžia: Niels Arden Oplev. Kamera: Eric Kress. Strih: Tom Elkins. Hudba: Nathan Barr. Účinkujú: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiersey Clemons,Kiefer Sutherland, Madison Brydges, Jacob Soley, Anna Arden, Miguel Anthony, Jenny Raven a ďalší.
Slovenská premiéra 28. septembra 2017
V kanadskom Ontariu za relatívne neveľkých 20 miliónov dolárov a v produkcii Michaela Douglasa režíroval dánsky filmár Niels Arden Oplev (Millenium, Muži, ktorí nenávidia ženy) v spolupráci s dánskym výtvarníkom Nielsom Sejerom (výprava snímok Ostrov stratených duší, Ukrutne šťastní, Muži, ktorí nenávidia ženy, Kráľovská aféra, Komúna) prerábku klasického vedecko-fantastického thrilleru z roku 1990 o partičke študentov, ktorí sami na sebe experimentujú s kómou a klinickou smrťou. Hoci originál sa netešil veľkej priazni recenzentov, žiarili v ňom Kiefer Sutherland, Julia Roberts, William Baldwin, Oliver Platt, Kevin Bacon a ďalší, takže diváci priniesli do kín viac ako 60 miliónov. Sutherland sa objaví i v remaku, ktorý je zároveň pokračovaním: po štvrťstoročí je tu nová banda hlupákov, ktorí sa zahrávajú so záhrobím. Opakovane sa dostávajú do stavu klinickej smrti, následkom čoho začnú získavať nadprirodzené superschopnosti. No smrť sa nedá obabrať, a tak si stále nebezpečnejšie experimenty od každého z nich vyberú krutú daň.
Foto: Itafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.