Spievaj (USA 2016)

spievajSing
108 minút.
Scenár: Garth Jennings. Réžia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet. Výtvarník: François Moret. Strih: Gregory Perler. Hudba: Joby Talbot. V pôvodnom znení účinkujú: Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon, Taron Egerton, Seth MacFarlane, Peter Serafinowicz, John C. Reilly, Nick Kroll, Jennifer Saunders, Leslie Jones, Jay Pharoah, Beck Bennett, Wes Anderson, Chris Renaud a ďalší. V slovenskom znení účinkujú: Maroš Kramár, Diana Mórová, Emma Drobná, Kamila Magálová, Štefan Skrúcaný, Roman Pomajbo, Peter Marcin, Richard Stanke, Michal Hudák, Vladimír Kobielsky, Eva Sakálová, Lukáš Frlajs, Patrik Vyskočil a ďalší.
Slovenská premiéra 22. decembra 2016
Tvorca extrémne nevydarenej adaptácie kultového sci-fi románu Stopárov sprievodca po galaxii, britský scenárista a režisér Garth Jennings, známy najmä ako tvorca videoklipov, sa pokúša o reparát digitálne animovanou rodinnou komédiou spoločnosti Illumination Entertainment (Ja, zloduch 1 a 2, Mimoni, Hop, Lorax, Tajný život maznáčikov). Viac než trochu na spôsob úspešnej disneyovky Zootropolis. Koalí samček Buster Moon sa pokúša zachrániť krachujúce divadlo, ktoré mu kedysi kúpil otec. Vyhlási teda veľkú spevácku súťaž. Lenže na plagátoch je omylom odmena pre víťaza o dve nuly vyššia, takže do talentovej šou o stotisíc dolárov sa prihlásia všetci, aj svinky, opice, slimáčiky, žirafy, dikobrazy a ostýchavé slony. Pripravte si nielen oči na ligotavý obraz v 3D, ale aj uši: producent Chris Meledandri sa pýši, že vo filme znie viac než osem desiatok hitov od 40. rokov minulého storočia až po dnešok!
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.